SÜDTIROLER SCHINKEN MET APPEL-KNOLSELDERIJSALADE
½ zakje knolselderij-julienne (à 150 gram)
1 appel
2 theelepels citroensap
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel slagroom
zout
peper
8 plakken Südtiroler schinken
4 sneetjes roggebrood
In pan of ketel water aan de kook brengen. Knolselderij in vergiet doen en kokend water erover schenken. Appel schillen en raspen. Citroensap over knolselderij en appel schenken. Mayonaise en slagroom door appel-selderijsalade mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade 30 minuten in koelkast koud laten worden.
Appel-selderijsalade over twee borden verdelen. Hamplakjes dakpansgewijs ernaast leggen. Serveren met roggebrood.
2 personen
voedingswaarde : 440 kcal p.p.
voorbereiding / wachttijd / bereiden : 10 / 30 / 5 minuten
land : Südtirol, Italië
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Allerhande juni 1999
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten