SPAGHETTI MET WITTE BONENSAUS
1 grote ui
6 tomaten
2 eetlepels boter of margarine
1 literblik witte bonen in tomatensaus
1 theelepel tijm
1 theelepel oregano
zout
peper
tabasco
400 gram spaghetti
Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in vieren snijden. In pan boter verhitten. Ui 3 minuten fruiten. Tomaten toevoegen en 3 minuten meebakken. Erdoor roeren: witte bonen met saus, tijm en oregano. 5 minuten mee warmen. Op smaak brengen met zout, peper en enkele druppels tabasco.
In pan met water en zout spaghetti koken. Intussen saus zachtjes verwarmen. In vergiet spaghetti laten uitlekken. Overdoen in schaal. Beetje saus erop scheppen. Rest overdoen in sauskom. Lekker met paprikasalade.
4 personen
voedingswaarde : 495 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 15 minuten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Tip maart 1981
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten