SPAGHETTI MET VIS
2 uien
zout
300 gram spaghetti
2 eetlepels boter of margarine
1 deciliter droge witte wijn
250 gram gekookte mosselen
100 gram gepelde garnalen
1 blikje inktvis (calamares)
peper
2 takjes peterselie
Uien pellen en snipperen. In pan met water en zout, spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in braadpan boter verhitten. Ui 3 minuten. Toevoegen: wijn, mosselen, garnalen, inktvis met saus, zout en peper. 5 minuten verwarmen. Spaghetti afgieten en door vismengsel scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie erboven fijn knippen.
Lekker met kropsla
4 personen
voedingswaarde : 430 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Tip maart 1982
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten