MACARONI MET KABELJAUW EN PAPRIKA
2 uien
1 groene paprika
1 rode paprika
400 gram kabeljauwfilet
2 eetlepels boter of margarine
2 deciliter droge witte wijn
2 theelepels bouillonpoeder
zout
peper
200 gram gekookte mosselen
300 gram (geribbelde) macaroni
Uien pellen en snipperen. Paprika’s wassen, halveren, zaadlijsten verwijderen en in reepjes snijden. Vis in stukken snijden.
In braadpan boter verhitten. Ui 3 minuten frituren. Toevoegen: paprika, vis, wijn, bouillonpoeder, zout en peper. Aan de kook brengen. Vis in 10 minuten zachtjes gaar laten worden. Mosselen toevoegen en 3 minuten mee warmen. Intussen in pan met water en zout, macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Afgieten en door vismengsel scheppen.
4 personen
voedingswaarde : 480 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 25 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Tip maart 1982
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten