maandag 6 april 2015

Maïs-paprikasalade

MAÏS-PAPRIKASALADE

1 ui
1 appel
1½ potje Mexicosalade* (Haas-Kühne)
3 eetlepels olie
3 eetlepels sinaasappelsap
½ theelepel chilipoeder
zout
peper

* Mexicosalade is een zoetzure salade van maïs, rode en groene paprika in blokjes


Ui pellen en in ringen snijden. Appel schillen, klokhuis verwijderen en in blokjes snijden. Maïssalade afgieten. In kom doen: olie, sinaasappelsap, chilipoeder, zout en peper. Tot sausje roeren. Ui, appel en maïssalade erdoor scheppen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Salade nogmaals omscheppen. Lekker bij kapucijners.

4 personen

voedingswaarde : 190 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 1 minuten

gerechtsoort : salade

bron : Tip maart 1981

Geen opmerkingen: