MAÏS-PAPRIKASALADE
1 ui
1 appel
1½ potje Mexicosalade* (Haas-Kühne)
3 eetlepels olie
3 eetlepels sinaasappelsap
½ theelepel chilipoeder
zout
peper
* Mexicosalade is een zoetzure salade van maïs, rode en groene paprika in blokjes
Ui pellen en in ringen snijden. Appel schillen, klokhuis verwijderen en in blokjes snijden. Maïssalade afgieten. In kom doen: olie, sinaasappelsap, chilipoeder, zout en peper. Tot sausje roeren. Ui, appel en maïssalade erdoor scheppen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Salade nogmaals omscheppen. Lekker bij kapucijners.
4 personen
voedingswaarde : 190 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 1 minuten
gerechtsoort : salade
bron : Tip maart 1981
maandag 6 april 2015
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten