VEGETARISCHE GEHAKTSCHIJF
½ pak vegetarische gehaktmix (Braadmix)
1 ui
1 tomaat
1 teentje knoflook
3 eetlepels zure room
5 eetlepels boter of margarine
Alle ingrediënten klaarzetten. In kom gehaktmix doen. Water toevoegen en weken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen. Helft in ringen snijden. Tomaat wassen. Boven gehaktmix rest van ui raspen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Zure room toevoegen. Door elkaar mengen. Tot 4 platte schijven vormen. In koekenpan boter verhitten. Gehaktschijven 3 minuten aan elke kant bruinbakken. Gehaktschijven op schaal leggen. Garneren met uienringen en tomaat.
Groentetip: Witlof.
4 personen
voedingswaarde : 240 kcal p.p.
bereidingstijd : 17 minuten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Tip maart 1982
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten