PAPRIKA-COURGETTESALADE
½ citroen
2 courgettes (600 gram)
1 grote gele paprika
1 grote rode paprika
Citroen uitpersen. Courgette wassen. Kroontjes verwijderen. Boven kom met citroentrekker courgette in dunne sliertjes snijden. 2 Eetlepels citroensap erdoor scheppen. Paprika’s wassen. Halveren en zaadlijsten verwijderen. Boven courgette met kaasschaaf gele paprika in dunne reepjes schaven. Boven andere kom met kaasschaaf rode paprika in dunne reepjes schaven. Groenten tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Door courgettemengsel sausje naar keuze scheppen. Rode paprika voorzichtig erdoor scheppen. Over 4 schaaltjes verdelen.
Lekker bij gegrilleerde karbonade.
4 personen
voedingswaarde : 95 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 30 / 5 minuten
gerechtsoort : salade
bron : Tip juni 1989
vrijdag 21 juni 2024
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten