vrijdag 21 juni 2024

Paprika in gehaktsaus (Italië)

PAPRIKA IN GEHAKTSAUS

1 gele paprika
1 groene paprika
1 ui
25 gram boter of margarine
1 pot Italiaanse vleesragoût voor macaroni (4 deciliter)
½ theelepel tijm
50 gram geraspte belegen kaas


Paprika’s wassen. Halveren en zaadlijsten verwijderen. In stukken snijden. Uien pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten. Paprika en ui 5 minuten zachtjes bakken. Vleesragoût en tijm toevoegen. Aan de kook brengen. 5 Minuten zachtjes laten stoven. In kommetje geraspte kaas doen. Apart erbij geven.
Lekker met volkorenbrood.

2 personen

voedingswaarde : 260 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten

gebied : Italië
gerechtsoort : vleesgerecht

bron : Tip juni 1989

Geen opmerkingen: