PAPRIKA IN GEHAKTSAUS
1 gele paprika
1 groene paprika
1 ui
25 gram boter of margarine
1 pot Italiaanse vleesragoût voor macaroni (4 deciliter)
½ theelepel tijm
50 gram geraspte belegen kaas
Paprika’s wassen. Halveren en zaadlijsten verwijderen. In stukken snijden. Uien pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten. Paprika en ui 5 minuten zachtjes bakken. Vleesragoût en tijm toevoegen. Aan de kook brengen. 5 Minuten zachtjes laten stoven. In kommetje geraspte kaas doen. Apart erbij geven.
Lekker met volkorenbrood.
2 personen
voedingswaarde : 260 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Italië
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Tip juni 1989
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten