maandag 26 december 2016

Italiaanse kalkoenschotel

ITALIAANSE KALKOENSCHOTEL

300 gram farfalle (pasta)
zout
peper
350 gram kalkoenfilet, in reepjes
2 theelepels kalkoen- of kipkruiden
1 eetlepel olie
3 eetlepels slagroom
25 gram groene olijven, ontpit
2 eetlepels fijngesneden peterselie


Pasta volgens gebruiksaanwijzing met zout beetgaar koken. Kalkoen met kalkoenkruiden bestrooien. Olie verhitten en kalkoen in 5 minuten rondom bruin bakken. Slagroom en olijven 5 minuten zachtjes mee verwarmen. Op smaak brengen met zout, peper en peterselie. Saus bij pasta serveren. Lekker met tomatensalade (20 kcal per 100 gram) en Parmezaanse kaas (15 kcal per eetlepel).

4 personen

voedingswaarde : 470 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten

land : Italië
gerechtsoort : gevogeltegerecht

bron : Tip Culinair april 1996
Een reactie plaatsen