ARDEI ROSII UMPLUT CU BRINZA (GEROOSTERDE PAPRIKA MET KAAS)
1 rode paprika
75 gram brinza (verse geitenkaas die u kunt vervangen door feta)
kwark
teentje knoflook
1 eetlepel bieslook
peterselie
gehakte walnoten
snufje heet paprikapoeder
1 Rode paprika halveren, uithalen en rondom laten blakeren onder een gloeiende grill. Laten afkoelen onder folie. Pellen. 75 Gram brinza prakken met zoveel kwark als nodig is om er een soepel geheel van te maken. Uitgeperst teentje knoflook erbij en 1 eetlepel bieslook, peterselie en gehakte walnoten plus een snufje heet paprikapoeder. De paprikahelften hiermee vullen. Goed met een glas Chardonnay.
2 personen
gebied : Moldavië
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Aan tafel! : Bijzondere Europese streekgerechten / Janny de Moor
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten