PECHENO SIRENE V HARTIYA (FETA IN BAKPAPIER)
150 gram feta
boter
2 eetlepels fijngesneden bosuitjes
peper
mild paprikapoeder
150 Gram fetakaas in 2 stukken snijden. Twee flinke stukken bakpapier aan een kant flink beboteren. Kaas op de vette kant leggen. Elk beleggen met een eetlepel fijngesneden bosuitjes, peper, flink wat mild paprikapoeder en een klontje boter. Goed inpakken. In een beboterd ovenschoteltje leggen, schepje water erbij en ongeveer een kwartier bakken in een oven van 200°C. Op het bord uitpakken. Glas rode wijn erbij: de echt Bulgaarse Trakiya, anders een ranse Cabernet Sauvignon.
2 personen
gebied : Bulgarije
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Aan tafel! : Bijzondere Europese strekgerechten / Janny de Moor
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten