vrijdag 12 april 2013

Taugé met paprika- en wortelreepjes (Azië)

TAUGÉ MET PAPRIKA- EN WORTELREEPJES

1 rode paprika
3 bosuitjes
2 eetlepels zonnebloemolie
150 gram peen julienne
4 eetlepels rijstazijn
250 gram taugé


Verwijder de zaadlijsten van 1 rode paprika en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes (julienne). Halveer 3 bosuitjes in de lengte en snijd in stukken van 4 centimeter. Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie in een wok en voeg de paprika, bosui en 150 gram peen julienne toe. Voeg 4 eetlepels rijstazijn toe en bak 4 minuten op hoog vuur. Voeg 250 gram taugé toe en bak nog 1 minuut mee. Lekker met een omelet.

4 personen

voedingswaarde : 155 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten

gebied : Azië
gerechtsoort : groentegerecht

bron : Allerhande april 2013

Geen opmerkingen: