TOMATENSOEP MET COURGETTE EN VLINDERMACARONI
1 ui
1 courgette
1 eetlepel (olijf)olie
1 blik geconcentreerde tomatensoep (inhoud 4,6 deciliter)
50 gram vlindermacaroni
1 theelepel oregano
1 theelepel basilicum
1 teentje knoflook
100 gram geraspte oude kaas
Ui pellen en fijnsnipperen. Courgette wassen en kroontje verwijderen. In plakjes snijden en plakjes halveren. In pan olie verhitten en ui 3 minuten bakken. Toevoegen: tomatensoep, 6 ½ deciliter water, courgette, macaroni, oregano en basilicum. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Aan de kook brengen. 10 Minuten zachtjes koken. In 2 diepe borden soep scheppen.
Lekker met bruin stokbrood met sesamzaad.
2 personen
voedingswaarde : 480 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Tip oktober 1989
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten