LE CAMEMBERT (GEVULDE CAMEMBERT)
1 rijpe koele camembert (hij moet in het midden net zo zacht zijn als de buitenkant)
1 gedroogde vijg, grof gehakt
2 gedroogde abrikozen, grof gehakt
1 eetlepel sultanarozijnen
1 theelepel bessen
1 theelepel bladselderij, gehakt
Snijd de camembert horizontaal door, zoals je met een broodje zou doen.
Meng de rest van de ingrediënten en leg ze op de onderste helft van de kaas. Leg de bovenkant erop en druk goed samen.
Pak de kaas goed in en doe hem in de picknickmand. Heerlijk met goed donkerbruin brood.
4 personen
gebied : Parijs, Île-de-France, Frankrijk
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Parijs : Van chèvre chaud tot couscous merguez : Acht Parijse wijken en hun keukens / Danyel Couet
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten