CHÈVRE CHAUD (GEBAKKEN GEITENKAAS MET HONING)
1 kleine baguette
200 gram geitenkaas, het liefst Sainte Maure
100 milliliter oranjebloesemhoning
rasp en sap van 1 sinaasappel
1 theelepel dragon, gehakt
1 theelepel peterselie, gehakt
1 theelepel basilicum, gehakt
1 theelepel zwarte peperkorrels, geplet
friséesla, in kleine stukken gescheurd
Snijd de baguette en de kaas in dunne plakken van zo’n 1 centimeter en leg de kaas op de broodrondjes.
Meng de honing met de sinaasappelsap en -rasp, dragon, peterselie, het basilicum en de peper.
Leg de broodjes op een bakplaat en bak ze tot ze licht goudbruin kleuren.
Druppel het honingmengsel over de broodjes en serveer met de sla.
4 personen
gebied : Parijs, Île-de-France, Frankrijk
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Parijs : Van chèvre chaud tot couscous merguez : Acht Parijse wijken en hun keukens / Danyel Couet
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten