maandag 4 mei 2020

Kerrie-garnalen met kokos

KERRIE-GARNALEN MET KOKOS

2 eetlepels olie
6 lente-uitjes, in stukken van 2 centimeter
2 theelepels kerriepoeder
150 gram gekookte grote garnalen, gepeld, maar staartjes er nog aan
2 eetlepels kokosmelk
2 eieren, hardgekookt, in stukjes
zout
½ theelepel cayennepeper


In wok olie verhitten. Lente-uitjes en kerrie toevoegen en 3 minuten roerbakken. Garnalen, kokosmelk en ½ deciliter water toevoegen en al roerende 2 minuten verwarmen. Stukjes ei erdoor scheppen, even mee warmen en op smaak brengen met zout en cayennepeper. Lekker met sla en basmatirijst.

2 personen

voedingswaarde : 305 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gerechtsoort : hoofdgerecht

bron : Tip Culinair mei 1998

Geen opmerkingen: