KERRIE-GARNALEN MET KOKOS
2 eetlepels olie
6 lente-uitjes, in stukken van 2 centimeter
2 theelepels kerriepoeder
150 gram gekookte grote garnalen, gepeld, maar staartjes er nog aan
2 eetlepels kokosmelk
2 eieren, hardgekookt, in stukjes
zout
½ theelepel cayennepeper
In wok olie verhitten. Lente-uitjes en kerrie toevoegen en 3 minuten roerbakken. Garnalen, kokosmelk en ½ deciliter water toevoegen en al roerende 2 minuten verwarmen. Stukjes ei erdoor scheppen, even mee warmen en op smaak brengen met zout en cayennepeper. Lekker met sla en basmatirijst.
2 personen
voedingswaarde : 305 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Tip Culinair mei 1998
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten