GEROOSTERDE TONGFILETS EN ‘GESPUITE KAPOKAARTAPPELS’
½ paprika
20 gram bloem
zout
4 tongfilets
30 milliliter olie
50 gram boter
20 milliliter citroensap
2 milliliter tabasco (of naar smaak)
50 gram geroosterd amandelschaafsel
peterselie
aardappelpuree
Snijd de paprika in zeer fijne reepjes. Meng de reepjes met de bloem en wat zout. Wentel de visfilets door het mengsel en leg ze in een beboterde ovenschaal. Sprenkel er wat olie over. Rooster de vis totdat deze aan de bovenzijde bruin is. Smelt de boter en voeg er wat citroensap en enkele druppels tabasco aan toe. Giet dit over de geroosterde vis. Strooi er geroosterd amandelschaafsel en peterselie over. Garneer dit gerecht met ‘gespuite kapokaartappels’ (aardappelpuree).
4 personen
gebied : Zuid-Afrika
gerechtsoort : visgerecht
bron : Gall & Gall Magazine mei 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten