PITABROODJES MET KIP, MANGO EN KERRIEMAYO
1 bosui
1 bakje koriander
2 theelepels kerrie pikant
100 gram yoghurt Griekse stijl 10%
100 gram mayonaise
4 pitabroodjes
1 mango ready toe at
200 gram gegaarde kipreepjes naturel
Snijd de bosui in ringen. Pluk de blaadjes van de koriander en snijd de steeltjes fijn. Meng de bosui, fijngesneden steeltjes, kerrie en yoghurt met de mayonaise.
Bereid de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in blokjes.
Snijd de pitabroodjes open en vul met de kipreepjes, mango, koriander en de kerriemayo. Lekker met een schijfje limoen.
4 personen
voedingswaarde : 441 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : brunchgerecht
bron : Dirk maart / april 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten