MANGO-LIMOEN-CHEESECAKE-SHAKE
200 milliliter slagroom
2 eetlepels poedersuiker
1 mango
200 milliliter (light) roomkaas naturel
350 milliliter yoghurtdrink met limoensmaak, ijskoud
500 milliliter citroensorbetijs
4 cupcakes naturel
1 doosje gekleurde chocoladesnoepjes
Zet 4 grote glazen in de koelkast. Klop de slagroom met de poedersuiker stevig. Zet afgedekt in de koelkast. Schil en snijd het vruchtvlees van de mango rondom de pit los en snijd in kleine blokjes. Mix de mangoblokjes met de roomkaas, yoghurtdrink en het sorbetijs met een staafmixer of blender tot een romige shake. Schenk de milkshake in de koude glazen en verdeel de slagroom erover. Neem de cupcakes uit de papieren vormpjes en steek ze in de room. Bestrooi met de snoepjes en serveer direct.
4 personen
voedingswaarde : 700 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : drank
bron : Boodschappen maart 2019
zondag 22 maart 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten