zondag 22 maart 2020

Mango-limoen-cheesecake-shake

MANGO-LIMOEN-CHEESECAKE-SHAKE

200 milliliter slagroom
2 eetlepels poedersuiker
1 mango
200 milliliter (light) roomkaas naturel
350 milliliter yoghurtdrink met limoensmaak, ijskoud
500 milliliter citroensorbetijs
4 cupcakes naturel
1 doosje gekleurde chocoladesnoepjes


Zet 4 grote glazen in de koelkast. Klop de slagroom met de poedersuiker stevig. Zet afgedekt in de koelkast. Schil en snijd het vruchtvlees van de mango rondom de pit los en snijd in kleine blokjes. Mix de mangoblokjes met de roomkaas, yoghurtdrink en het sorbetijs met een staafmixer of blender tot een romige shake. Schenk de milkshake in de koude glazen en verdeel de slagroom erover. Neem de cupcakes uit de papieren vormpjes en steek ze in de room. Bestrooi met de snoepjes en serveer direct.

4 personen

voedingswaarde : 700 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gerechtsoort : drank

bron : Boodschappen maart 2019

Geen opmerkingen: