SPINAZIE MET PISTACHENOOTJES
50 gram pistachenootjes
4 eetlepels rozijnen
2 pakken diepvries bladspinazie à 450 gram
zout
½ theelepel salie
½ eetlepel aardappelmeel
nootmuskaat
Pistachenootjes pellen en grof hakken. In kopje met heet water rozijnen 3 minuten wellen. Afgieten.
In pan spinazie ontdooien en koken volgens gebruiksaanwijzing op pak. Zout en salie toevoegen. In vergiet laten uitlekken. Terug doen in pan. In kopje glad papje roeren van aardappelmeel en 1 eetlepel koud water. Door spinazie roeren. Op smaak brengen met nootmuskaat. Overdoen in schaal. Nootjes en rozijnen erover verdelen.
4 personen
voedingswaarde : 150 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 15 minuten
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Tip december 1979
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten