NASI GORENG MET GARNALEN
1 ui
1 groene paprika
1 eetlepel boter of margarine
150 gram gepelde garnalen
100 gram gebraden kipfilet
1 literblik nasi goreng
150 gram gekookte mosselen
1 eetlepel ketjap
Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, zaadlijsten verwijderen en in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten. Ui en paprika 5 minuten zachtjes fruiten. Intussen in zeef garnalen onder koud stromend water afspoelen. Kipfilet in reepjes snijden. Nasi goreng aan ui-paprika toevoegen. Onder af en toe omscheppen heet laten worden. Toevoegen: garnalen, kipfilet en mosselen. Door en door heet laten worden. Op smaak brengen met ketjap.
Groentetip: komkommersalade.
4 personen
voedingswaarde : 495 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Tip december 1979
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten