PASTASAUS VAN PADDENSTOELEN
50 milliliter olijfolie
2 sjalotjes, zeer fijngesnipperd
2 takjes tijm, alleen de blaadjes
4 teentjes knoflook, gesnipperd
400 gram gemengde paddenstoelen
4 eetlepels gehakte platte peterselie
1 theelepel citroenrasp
citroensap naar smaak
zout
versgemalen peper
Verwarm de olie en fruit hierin de sjalotjes en tijm 4 minuten op lage stand. Voeg de knoflook en paddenstoelen toe en roerbak op middelhoge stand in 2 minuten lichtbruin. Voeg als laatste de peterselie en citroenrasp toe. Breng op smaak met citroensap, zout en peper
4 personen
voedingswaarde : 135 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Boodschappen oktober 2011
dinsdag 28 juli 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten