GEKOOKTE AARDAPPELEN MET CHAMPIGNONRAGOUT
750 gram aardappelen, geschild, in grote stukken
1 eetlepel olijfolie
1 ui, fijngesnipperd
1 kilogram champignons, in vieren
4 deciliter groentebouillon
1 eetlepel zure room
peper
zout
Kook de aardappelen gaar. Verhit de olijfolie en fruit de ui 3 minuten. Voeg de champignons toe en roerbak deze 5 minuten. Schenk de bouillon erbij en roer de zure room erdoor. Laat even inkoken en breng op smaak met paper en zout. Giet de gare aardappelen af en verdeel ze over vier borden. Schep er de ragout over.
Tip: Garneer de ragout met fijngesneden kervel.
4 personen
voedingswaarde : 235 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 20 minuten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Lekker Gezond februari / maart 2002
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten