MILDE TACOSAUS MET KOMIJN
½ rode paprika
½ groene paprika
1 rijpe tomaat
1 kleine ui
1 eetlepel olie
1 blikje tomatenpuree
1 theelepel gemalen komijn
zout
peper
1 theelepel suiker
Maak de paprika en de tomaat schoon en snijd ze in blokjes. Pel en snipper het uitje.
Verhit de olie in een pan en bak er 2 minuten de ui in. Voeg de paprika en de tomaat toe en bak al omscheppend gedurende 4 minuten tot de groenten zacht zijn. Voeg de tomatenpuree, de komijn en 1 deciliter water toe en breng op smaak met zout, peper en de suiker. Laat de saus in een gesloten pan op laag vuur nog 5 minuten pruttelen. Roer af en toe door.
2 personen
voedingswaarde : 95 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 15 minuten
gebied : Mexico
gerechtsoort : saus
bron : Menu 4 oktober 1995
zaterdag 28 januari 2017
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten