MEXICAANSE TOMATEN-MAISSALADE
50 gram veldsla
3 tomaten
2 bosuitjes
½ blikje mais (à netto 150 gram)
2 eetlepels pikante salsa
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels olie
6 tortillachips
Was de veldsla, verwijder de worteltjes en laat de blaadjes in een zeef uitlekken. Was de tomaten en snijd ze in stukjes. Snijd de bosui in ringetjes. Giet de mais af. Roer een sausje van de salsa, het citroensap en de olie. Schep de tomaat, de bosui en de mais erdoor.
Verdeel de veldsla over 2 borden en schep de tomatensalade erop. Verkruimel de tortillachips erboven.
2 personen
voedingswaarde : 170 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 8 / 2 minuten
gebied : Mexico
gerechtsoort : salade
bron : Menu 18 oktober 1995
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten