GEGRATINEERDE PEERWAAIER
2 kleine peren
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels Grand Marnier
100 gram magor
Halveer de peren, schil ze en verwijder de klokhuizen. Snijd de peren in de lengte in repen, maar laat ze aan de steelkant vast zitten. Druk de peren op 2 borden uit tot waaiers. Besprenkel ze met het citroensap en de Grand Marnier. Snijd de magor in 4 plakken. Leg op elke peerwaaier een plak magor.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Schuif de peerwaaiers 15 centimeter onder de hete grill. Laat de magor in 5 minuten smelten.
2 personen
voedingswaarde : 300 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 8 / 8 minuten
gerechtsoort : nagerecht
bron : Menu 2 november 1994
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten