WRAP MET KALKOENFILET
2 trostomaten
1 bakje avocadodip (115 gram)
125 milliliter crème fraîche
(versgemalen) zwarte peper
2 bosuitjes
75 gram waterkers
4 bloemtortilla’s
12 plakjes kalkoenborstfilet (vleeswaren)
In steelpan water aan de kook brengen. Tomaten inkruisen, enkele seconden onderdompelen in kokend water, afspoelen onder koud water, ontvellen, pitjes verwijderen en in blokjes snijden. In kommetje avocadodip en crème fraîche door elkaar roeren. Tomatenblokjes erdoor roeren. Op smaak brengen met peper.
Intussen bosuitjes schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Steeltjes van waterkers verwijderen (8 blaadjes apart houden). Tortilla’s op werkblad uitspreiden. Tortilla’s dun besmeren met helft van avocadosaus. Op elke tortilla 4 plakjes kalkoenborstfilet leggen. Kalkoen besmeren met rest van avocadosaus.
Waterkers en bosuitjes over tortilla verdelen, de zijkanten wat naar binnen vouwen en oprollen. Tortilla’s in midden diagonaal doorsnijden. Onderste gedeelte tot helft strak in bakpapier rollen. Garneren met blaadjes waterkers.
4 personen
voedingswaarde : 405 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gebied : Texas, Verenigde Staten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : AllerHande augustus 1998
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten