CARIBEAN KRABSALADE
½ blikje zwarte bonen
200 gram krabvlees, fijngesneden
½ rijpe mango, in blokjes
1 sjalotje, fijngesneden
1 deciliter hot chilisaus
1 eetlepel tomatenketchup
100 gram mayonaise
zout
peper
½ mango, in 4 plakjes
4 blaadjes peterselie
Zwarte bonen goed afspoelen en laten uitlekken. Krab, mango, sjalot en boontjes mengen. Chilisaus, tomatenketchup, mayonaise, zout en peper door krabmengsel roeren. Salade over 4 schaaltjes verdelen en garneren met mango en peterselie.
4 personen
voedingswaarde : 335 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gebied : Caraïben
gerechtsoort : amuse
bron : Tip Culinair augustus 1998
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten