GEROOSTERDE AUBERGINES EN PAPRIKA’S
4 aubergines
4 paprika’s
1½ deciliter olijfolie
zout
peper
3 eetlepels fijngehakte peterselie
2 teentjes knoflook, fijngehakt
Barbecue aansteken of oven voorverwarmen op 240°C. Aubergines met vork inprikken. Aubergines en paprika’s 30 minuten roosteren, regelmatig keren tot vel zwart geblakerd is. Van aubergines vel verwijderen. Van paprika’s vel, stelen en zaadlijsten verwijderen. Vruchtvlees in repen snijden. Sausje kloppen van olie, zout, peper, peterselie en knoflook en over groente schenken.
4 personen
voedingswaarde : 390 kcal p.p.
bereidingstijd : 45 minuten
gebied : Provence, Provence-Alpes-Côte d’Azur, Frankrijk
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Tip Culinair augustus 1995
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten