AARDAPPEL-GROENTESCHOTEL
6 (scharrel)eieren
1 deciliter koffieroom
1 zakje mix voor Boerenomelet (Knorr)
900 gram aardappelgolfjes (Célavita)
400 gram Italiaanse groentemix
100 gram geraspte Parmezaanse kaas
1 eetlepel boter of margarine om in te vetten
Oven voorverwarmen op 200°C. In kom eieren loskloppen met koffieroom en omeletmix. Wijde lage ovenschaal van 2 liter invetten met boter of margarine. Helft van aardappelgolfjes over bodem verdelen. Hierover achtereenvolgens groentemix en rest van aardappelgolfjes verdelen. Eiermengsel erover schenken. Kaas erover strooien. In midden van oven schotel onafgedekt in 25 minuten goudbruin en gaar bakken. Uit oven 2 minuten laten rusten om stevig te laten worden.
4 personen
voedingswaarde : 495 kcal p.p.
bereidingstijd : 35 minuten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : AllerHande 21 augustus 1995
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten