TACO MET VEGETARISCH GEHAKT
12 tacoschelpen
500 gram vegetarisch gehakt
2 eetlepels boter of margarine
2 chilipepers, in plakjes gesneden
1 zakje ‘Taco kruidenmix’ of 1 blikje taco salsasaus met rode chilipeper
½ krop fijngesneden ijsbergsla
2 fijngesnipperde uien
1 fijngesneden paprika
3 tomaten, in blokjes gesneden
150 gram geraspte kaas, bijvoorbeeld cheddar
Verwarm de tacoschelpen zoals aangegeven op de verpakking. Braad het vegetarisch gehakt aan, goed roeren. Bak de in plakjes gesneden chilipepers even mee. Voeg de kruidenmix en wat water of het blikje salsasaus toe en laat 5 – 10 minuten sudderen. Zet warme taco’s, gehakt, sla, uien, tomaat en geraspte kaas in aparte bakjes op tafel. Iedereen kan z’n taco vullen met de ingrediënten die hij/zij lekker vindt!
Lekker met een maïskolf en gepofte aardappel met zure room.
4 personen
voedingswaarde : 650 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 15 minuten
gebied : Mexico
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Sla! augustus / september 1997
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten