LEKKER KRUIDIG OP Z’N THAIS
2 eetlepels citroensap
2 eetlepels Thaise vissaus
6 eetlepels santen
2 kilogram verse mosselen
2 rode pepers
1 eetlepel gehakte verse gember
1 prei
2 eetlepels gehakte koriander
Breng in een grote pan 1 deciliter water met 2 eetlepels citroensap en 2 eetlepels Thaise vissaus aan de kook. Roer er 6 eetlepels santen door. Voeg 1 bak verse schoongemaakte mosselen toe. Strooi er 2 schoongemaakte en in stukjes gesneden rode pepers, 1 eetlepel gehakte verse gember en 1 in ringetjes gesneden prei over. Kook de mosselen gaar en bestrooi ze voor het serveren met 2 eetlepels gehakte koriander. Serveer met limoenmayonaise of sojadipsaus.
4 personen
gebied : Thailand
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : AllerHande augustus 1998
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten