MEXICAANSE RIJST MET KIBBELING
1 zakje seasoning mix voor Mexicaanse rijst (Casa Fiësta)
1 rode paprika
4 eetlepels olie
300 gram rijst
2 deciliter tomatensap
400 gram kibbeling
1 blik Mexico melange (400 gram, Bonduelle)
In kom mix en 2 deciliter water mengen en 5 minuten laten staan. Paprika schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. In pan 2 eetlepels olie verhitten. Rijst al omscheppend in 2 minuten glazig bakken. Mix, paprika en tomatensap erdoor roeren. Rijst afgedekt in 20 minuten heel zachtjes gaar koken. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten en kibbeling al omscheppend 8 minuten bakken. Mexicaanse rijst op vier borden scheppen. Kibbeling erover verdelen. Mexico melange ernaast scheppen..
4 personen
voedingswaarde : 570 kcal p.p.
bereidingstijd : 35 minuten
gebied : Mexico
gerechtsoort : visgerecht
bron : AllerHande 31 augustus 1995
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten