TOSCAANSE GROENTEN-TAGLIATELLE
150 gram tuinbonen
1 courgette
1 gele paprika
200 gram tagliatelle
1 eetlepel olie
1 sjalotje
1 teentje knoflook
3 tomaten
2 eetlepels basilicum, fijngehakt
versgemalen zwarte peper
Grill voorverwarmen op hoogste stand. 150 Gram gepelde tuinbonen in 10 minuten gaarkoken. 1 Courgette met schil in lengte in dunne plakken schaven en plakken in lange repen snijden. Repen 1 minuut in ruim kokend water met zout koken en laten uitlekken. Vlak onder grill 1 grote gele paprika rondom zwart roosteren. Paprika in afgesloten plastic zak enkele minuten laten afkoelen. Schil eraf trekken, pitjes verwijderen en paprika in reepjes snijden. 200 gram Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. In 1 eetlepel olie 1 fijngesneden sjalotje en 1 uitgeperst teentje knoflook 3 minuten zachtjes bakken. 3 Ontvelde en ontpitte tomaten in stukjes, courgette, tuinbonen en paprika kort meewarmen. Pasta en groenten mengen. Bestrooien met 2 eetlepels fijngehakte basilicum en versgemalen zwarte peper.
2 personen
voedingswaarde : 350 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gebied : Toscane, Italië
gerechtsoort : veganistisch gerecht
bron : Tip Culinair augustus 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten