PASTASALADE MET KALKOEN EN ZOMERGROENTEN
300 gram spiraaltjes pasta
zout
peper
2 groene paprika’s, in stukjes
2 bosjes radijs, in plakjes
200 gram kerstomaten, gehalveerd
300 gram gerookte kalkoenfilet, in reepjes
1½ deciliter Bulgaarse yoghurt
2 theelepels mosterd
2 eetlepels mayonaise
1 bakje tuinkers
Pasta in ruim kokend water met zout volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Pasta met koud water afspoelen en laten uitlekken.
Pasta mengen met paprika, radijs, tomaat en kalkoen.
Saus: yoghurt, mosterd, mayonaise, zout en peper mengen. Saus door salade scheppen. Voor serveren met tuinkers bestrooien.
4 personen
voedingswaarde : 470 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : maaltijdsalade
bron : Tip Culinair augustus 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten