TAGLIATELLE MET SLANK-ROMIGE VISSAUS
200 gram broccoli
100 gram tagliatelle
½ eetlepel boter
1 sjalotje, fijngehakt
1¼ deciliter visbouillon
1¼ deciliter droge witte wijn
2 eetlepels Room Culinair
½ eetlepel allesbinder
1 eetlepel Italiaanse kruiden
½ theelepel mosterd
200 gram krabsticks, in stukjes
zout
peper
Broccoli, in roosjes en plakjes in ruim water met zout in 5 minuten beetgaar koken. Tagliatelle beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. In boter sjalotje 3 minuten zachtjes bakken. Visbouillon en witte wijn toevoegen en aan de kook brengen. Vloeistof op hoog vuur tot helft laten inkoken. Room Culinair toevoegen en saus met allesbinder iets binden. Italiaanse kruiden en mosterd toevoegen. Krabsticks even meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Tagliatelle en helft van broccoli erdoor scheppen. Op borden scheppen en rest van broccoli ernaast leggen.
2 personen
voedingswaarde : 405 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Tip Culinair augustus 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten