MELOENSALADE
Een verfrissende fruitsalade, ideaal na een rijk diner met vele gangen.
1 grote kanteloepmeloen
1 mango
4 grote of 8 kleine verse aardbeien
4 lychees uit blik, inclusief het sap
Schil de meloen en verwijder het zaad. Snijd e meloen in dunne plakjes. Schil de mango en verwijder de pit. Snijd de mango in dunne plakjes. Met behulp van een kleine bolletjesschep zoveel mogelijk balletjes uit de aardbeien halen. Verdeel de plakjes meloen over 4 kleine borden. Leg een laagje mango over de meloen. Leg een lychee in het midden van het arrangement en leg een paar aardbeibolletjes rond de lychee. Verdeel het lycheesap over de borden en zet de borden enige tijd in de koelkast.
4 personen
voorbereidings- / koeltijd : 30 / 180 minuten
gebied : China
gerechtsoort : nagerecht
bron : Chinees : Creatief en gezond koken, voor alledaagse maaltijden en speciale gelegenheden / Camilla Sopwith
dinsdag 28 januari 2025
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten