TAUGÉSALADE
100 gram taugé
1 bosje radijs, in plakjes
1 komkommer, in plakjes
½ paprika, in blokjes
½ ui, in hele dunne ringen
1 eetlepel citroensap
zout
peper
½ theelepel suiker
1 eetlepel fijngesneden selderij
1 rode peper, in ringen
100 Gram taugé met kokend water overgieten en laten uitlekken. 1 Bosje radijs en 1 komkommer in plakjes, ½ paprika in blokjes, ½ ui in hele dunne ringen en taugé mengen. Dressing roeren van 1 eetlepel citroensap, zout, peper en ½ theelepel suiker en door salade scheppen. Salade bestrooien met 1 eetlepel fijngesneden selderij en 1 rode peper in ringen
2 personen
voedingswaarde : 175 kcal p.p.
gebied : Indonesië
gerechtsoort : salade
bron : Tip Culinair juli 1998
zaterdag 3 april 2021
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten