LU TOÙMATI OÙ TOUN (TOMAAT MET TONIJN)
2 eieren
2 eetlepels kappertjes
130 gram tonijnsnippers op olie
crème fraîche
peper
zout
2 vleestomaten
bieslook
2 Hardgekookte eieren fijnprakken met 1 eetlepel kappers, uitgeknepen tonijnsnippers op olie (blikje van 130 gram) en zoveel crème fraîche als nodig is om een samenhangend geheel te krijgen. Op smaak brengen met peper en zout. Twee uitgeholde vleestomaten hiermee vullen, een sokkeltje maken van het afgesneden kapje zodat ze lijven staan, bestrooien met nog wat kappers en wat fijngesneden bieslook.
2 personen
gebied : Monaco
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Aan tafel! : Bijzondere Europese streekgerechten / Janny de Moor
zaterdag 20 juni 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten