KALKOEN, GEVULD MET KASTANJES
1 kalkoen
1 kilogram kastanjes
1 blikje mandarijnen
2 bananen
De kalkoen flink met boter insmeren en in een matig warme oven laten braden tot deze halfgaar is. 1 Kilogram kastanjes in een vuurvaste schaal overdoen en in de oven laten sudderen. Laten afkoelen en deze massa mengen met een blikje mandarijnen en 2 bananen, goed fijngeprakt. De kalkoen vullen met deze kastanjepuree en weer in de oven plaatsen. Nu de kalkoen geheel gaar laten worden. De schaal garneren met enkele achtergehouden kastanjes en mandarijnen.
4 personen
gebied : Roemenië
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Mme F. Nedelcovici, in Internationale gerechten / samengesteld door mevr. A. Landwehr-Cléjan en mevr. E. C. Luns-Barones van Heemstra
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten