woensdag 7 december 2016

Gerookte kalkoenfilet met frisée

GEROOKTE KALKOENFILET MET FRISEE

1 eetlepel (balsamico)azijn
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel kappertjes
1 eetlepel Parmezaanse kaas
vers gemalen zwarte peper
100 gram frisée
200 gram gerookte kalkoenfilet in plakjes


Klop de azijn met de olie, de kappertjes, de kaas en peper tot een dressing. Was de frisée en snijd de blaadjes in dunne reepjes.
Verdeel de kalkoenfilet over 2 borden. Sprenkel de dressing erover en maal er zwarte peper boven. Strooi de frisée erover.
Lekker met ciabatta (Italiaans brood).

2 personen

voedingswaarde : 270 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 5 minuten

gerechtsoort : voorgerecht

bron : Menu 23 november 1995

Geen opmerkingen: