SALADE DE CONCOMBRE À LA MENTHE (KOMKOMMERSALADE MET MUNT)
Deze makkelijk te breiden salade lijkt op de Griekse tzatziki en is heerlijk verkoelend op hete zomerdagen. Ik heb de ingrediënten altijd klaarliggen en heb vaak een beetje kant-en-klare salade in de koelkast staan.
1 grote komkommer
1,2 dl yoghurt
2 eetlepels fijngehakte verse munt
1 teentje knoflook
zout naar smaak
versgemalen peper naar smaak
Snijd de komkommer in plakjes en doe deze in een middelgrote glazen slakom. Meng de overige ingrediënten en git ze over de plakjes komkommer. Trek er plasticfolie overheen en zet 1 uur in de koelkast. Serveer gekoeld.
4 personen
land : Algerije
gerechtsoort : salade
bron : Koken in Afrika : Een culinaire en culturele ontdekkingsreis / Jessica B. Harris
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten