PASTASALADE MET GEROOKTE FOREL
250 g (schelpjes)pasta
zout
4 el halvanaise
1 el fijngesneden peterselie
1 tl fijngesneden tijm
2 el magere yoghurt
1 bosje lente-uitjes, in ringen
12 kerstomaatjes, gehalveerd
4 gerookte forelfilets, in stukjes
4 blaadjes sla
Pasta in ruim kokend water met zout volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Pasta met koud water afspoelen en laten uitlekken. Afgekoelde pasta mengen met mayonaise, peterselie, tijm, yoghurt, lente-ui, tomaat en forel. Sla over 4 borden verdelen en salade erop scheppen. Lekker met geroosterd witbrood (40 kcal per sneetje).
4 personen
voedingswaarde : 470 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : maaltijdsalade
bron : Tip Culinair mei 1996
woensdag 25 november 2015
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten