maandag 24 juni 2024

Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes

LAUWWARME SAFFRAANRIJSTSALADE MET RIVIERKREEFTJES

1 zakje Risotto alla Milanese (165 gram)
1 bakje surimi flakes (125 gram)
1 zakje stoneleeks (8 stuks)
1 bakje gegrilde paprika’s (200 gram)
2 eetlepels citroensap
1 bakje rucola (30 gram)
1 bakje rivierkreeftjes (125 gram)
1 zakje gemengde eikenbladsla met rucola (100 gram)


Saffraanrisotto bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Surimi iets kleiner snijden. Stoneleeks in stukjes van 1 centimeter snijden. Paprika’s boven kom afgieten en in stukjes snijden. Paprikavocht met citroensap tot dressing kloppen. Risotto, stoneleeks, rucola, paprika, surimi en helft van rivierkreeftjes erdoor scheppen.
Eikenbladsla over twee wijde kommen verdelen. Rijstsalade erop scheppen. Rest van rivierkreeftjes erover verdelen.

2 personen

voedingswaarde : 485 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten

gerechtsoort : maaltijdsalade

bron : AllerHande juni 2001

Geen opmerkingen: