zondag 20 september 2020

Kruidig lekkerbekje met perziksalsa

KRUIDIG LEKKERBEKJE MET PERZIKSALSA

4 halve perziken uit blik, in kleine stukjes
1 bosuitje, fijngehakt
2 eetlepels abrikozenjam
Tabasco
4 gebakken lekkerbekjes
4 eetlepels seroendeng


Meng de perziken met de bosui, de jam en de Tabasco naar smaak.
Verwarm de lekkerbekjes in een voorverwarmde oven volgens de gebruiksaanwijzing.
Strooi de seroendeng over de vis en serveer met de perziksalsa.
Lekker met gebakken rijst en roergebakken broccoli.

4 personen

voedingswaarde : 375 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten

gerechtsoort : visgerecht

bron : C1000 kookboek 2004 : Lekker eten zonder fratsen : Alle recepten uit 2003 / Marijke Sterk en Jeanine Schreuders

Geen opmerkingen: