zondag 20 september 2020

Exotische fruitsalade

EXOTISCHE FRUITSALADE

1 ananas gold
½ limoen
1 mango
3 kiwi’s
100 gram blauwe druiven
4 eetlepels cruesli


Snijd de ananas overlangs in 4 parten en snijd het vruchtvlees eruit.
Snijd de harde kern uit het vruchtvlees en snijd de rest in stukjes.
Wrijf de binnenkanten van de parten in met de halve limoen en pers de rest van de limoen uit.
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes van de pit.
Schil de kiwi’s en snijd ze in stukjes.
Was en halveer de druiven en wip de pitjes eruit.
Schep het fruit met het limoensap door elkaar en schep het op de ananasparten. Strooi de cruesli erover en serveer direct.

4 personen

voedingswaarde : 175 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten

gerechtsoort : nagerecht

bron : C1000 kookboek 2004 : Lekker eten zonder fratsen : Alle recepten uit 2003 / Marijke Sterk en Jeanine Schreuders

Geen opmerkingen: