zaterdag 16 november 2019

Taco's met zoete aardappel, paprika en feta (Mexico)

TACO’S MET ZOETE AARDAPPEL, PAPRIKA EN FETA

2 grote zoete aardappels, schoongeboend
4 roden (punt)paprika’s
2 eetlepels olijfolie
1 bosje peterselie of koriander, grof gehakt
1 bosje lente- / bosui, in ringetjes
100 gram feta, grof verkruimeld
4 soft taco’s, tortillawraps of tacoschelpen


Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de aardappels met schil in 8 parten. Snijd de paprika’s in de lengte door en verwijder de zaadjes. Leg de aardappel en paprika op een bakplaat en besprenkel met de olie en grof zeezout. Rooster hoog in de oven in 15 - 20 minuten gaar. Neem de groenten uit de oven en snijd de paprika in reepjes. Schep de peterselie, bosui en feta door elkaar. Warm de taco’s op en verdeel het groentemengsel en het fetamengsel erover.
Lekker met tomaten-perziksalsa en uiensalade.

4 personen

voedingswaarde : 325 kcal p.p.
oven- / bereidingstijd : 20 / 5 minuten

gebied : Mexico
gerechtsoort : hoofdgerecht

bron : Boodschappen november 2019

Geen opmerkingen: