ROTER FRUCHTQUARK (ROOD-FRUITKWARK)
1 pak bosvruchtenmix (diepvries, 300 gram)
2 zakjes vanillesuiker
1 bakje magere kwark (225 gram)
1 bekertje zure room (125 milliliter)
2 eetlepels poedersuiker
4 toefjes munt
(Bosvruchtenmix 1 uur van tevoren uit diepvries nemen en laten ontdooien.) Helft van bosvruchten met vanillesuiker in keukenmachine pureren. Rest van bosvruchten tot gebruik in zeef laten uitlekken.
In kom kwark, zure room en poedersuiker door elkaar roeren. Vruchtenpuree erdoor spatelen. In vier hoge coupes scheppen.
Bosvruchten op kwark scheppen en garneren met toefje munt.
4 personen
voedingswaarde : 150 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gebied : Duitsland
gerechtsoort : nagerecht
bron : Allerhande maart 1998
dinsdag 19 maart 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten