VISROLLETJES MET BROCCOLI
450 gram voorgekookte aardappelplakjes (Céla Vita)
600 - 700 gram broccoliroosjes
zout
peper
600 gram kleine scholfilets
1 zakje witte saus (voor 2½ deciliter saus, Knorr)
2½ deciliter melk
3 - 4 eetlepels pesto
2 - 3 eetlepels kappertjes
2 eetlepels fijngesneden basilicum of peterselie
35 gram versgeraspte parmezaanse kaas
1 - 2 eetlepels gesmolten boter of margarine
Oven voorverwarmen op 200°C. Aardappels in ovenschaal leggen. Broccoli in ruim water met zout 4 minuten koken, met koud water afspoelen en laten uitlekken.
Scholfilets halveren en filets losjes oprollen. In ovenschaal afwisselend broccoli en visrolletjes zetten. Van witte saus en melk saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing op verpakking. Pesto, kappertjes, basilicum, zout en peper erdoor roeren.
Saus in en naast visrolletjes schenken. Rolletjes met kaas bestrooien. Broccoli met gesmolten boter bestrijken. Gerecht ± 25 minuten in midden van oven bakken.
4 personen
voedingswaarde : 430 kcal p.p.
bereidingstijd : 40 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Tip Culinair januari 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten