JALAPEÑOS EN ESCABACHE (JALAPEÑOS OP DRAGONAZIJN)
1 pot jalapeño-chili’s (inhoud 225 gram) of 100 gram verse jalapeños, fijngehakt
1 pot zilveruitjes (400 gram)
250 gram wortels, in plakjes gesneden en gekookt
6 eetlepels plantaardige olie
3 eetlepels rietsuiker
snufje oregano
snufje majoraan
snufje tijm
4 kruidnagels
2 teentjes knoflook
dragonazijn
Meng alles goed door elkaar in een grote kom en vul deze bij met voldoende dragonazijn zodat alles net onder staat. Doe in potten en bewaar in de koelkast. (U kunt dit tafelzuur direct opdienen of eerst twee dagen laten staan.)
4 personen
gebied : Mexico
gerechtsoort : saus
bron : De vegetarische keuken van Mexico / Edith Metcalfe de Plata
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten